Tecnologia i Aprenentatge: connexions

He hagut de preparar una presentació per a una xerrada sobre Tecnologia i Aprenentatge. El primer que vaig fer va ser obrir un nou projecte de Prezi i començar a escriure tots els conceptes que em passaven pel cap relacionats amb un o altre tema.

Un cop vaig tenir tots aquests conceptes (en vaig apuntar una bona colla), em vaig adonar que n’hi havia molts que estaven relacionats entre ells. Vaig prioritzar aquelles relacions que em semblaven més rellevants. Vaig dibuixar fletxes entre els conceptes que lligaven. I vaig esborrar aquells que no vaig relacionar. I vaig batejar la presentació amb el nom de connexions.

El resultat és la presentació que teniu aquí sota. No té altra pretensió que la de fer pensar sobre alguns punts importants que hem de tenir en compte quan parlem de tecnologia i aprenentatge. Sobretot si ens dediquem a la docència. I intento que sigui una visió tant des del punt de vista tecnològic, del pedagògic i del dels continguts. Us deixo la prezintació (compartible i reutilitzable)…