pedra :: paper :: tisores

Tot va començar a Barcelona, a l’STEAM Conference de l’any 2016…

Torneig massiu de pedra-paper-tisores a l’#STEAMCconf amb Ross Flatt de @instituteofplay #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Era la segona edició de l’STEAM Conference i vaig tenir l’oportunitat de ser el local peer de Ross Flatt (@Ross_at_Play) que en aquell moment era el Director de Programes de l’Institute of Play, recentment desaparegut. Vam estar preparant la seva conferència Game-Like Learning: a new approach to 21st Century Education, i va semblar una bona idea la de fer jugar als participants. En Ross solia fer servir el joc de pedra-paper-tisores, als seus cursos i tallers i en vam programar un de massiu i multijugador. Incloure un joc en el decurs d’una conferència ajuda a implicar els participants i a despertar emocions. Ho explica perfectament Jane McGonigal en aquesta TED Talk.

Veure la reacció de l’auditori ple de gom a gom va ser realment una experiència molt estimulant. A partir d’aquell moment he inclòs un torneig massiu i multijugador de pedra-paper-tisores a les meves xerrades i tallers.

En aquest espai podeu veure les imatges d’alguns dels tornejos (ordenats de més recents a més antics).