Nadal 2017

Aquest any ha estat un any diferent. Els esdeveniments polítics han marcat el curs dels dies, sobretot en el darrer trimestre. Hem viscut en una muntanya russa de sentiments contradictoris. Emocions, alegries, decepcions, impotència… Hem pogut contrastar la inacabable dignitat de moltes persones amb la mesquinesa de tantes altres que estan demostrant que no tenen ni un bri d’humanitat.

Hem viscut la ridícula persecució i prohibició del color groc que no feia més que refermar allò que ells negaven: que hi ha presos polítics. I també també hem viscut la imposició d’un suposat i reinventat article 155 de la constitución española que aquestes éssers deshumanitzats han fet servir per trinxar tantes i tantes coses que havíem construït a Catalunya.

I vam viure l’1 d’octubre. Una autèntica odissea de tanta i tanta gent que van protegir amb el seu propi cos unes urnes i el dret a decidir de les persones. De totes les persones! Gent que va rebre bastonades només per permetre que tothom pogués expressar quin futur volia per Catalunya. I vam rebre de valent per part dels intransigents… Ni oblit ni perdó!

Per tot això, la felicitació d’aquest any està inspirada en tots aquest moments. Veieu-hi el que vulgueu. Interpreteu el que us sembli. Poseu-hi el contrapunt que creieu…

Dedicat a totes aquelles persones que van rebre la violència de l’1 d’octubre i que van sentir por per veure’s indefenses. I, sobretot, a totes aquelles persones que per defensar les seves idees han estat engarjolades. I amb un record etern per les que encara hi segueixen.

Fes clic aquí per començar a jugar…