He jugat a… Spirits of Spring

PerPere Cornellà Canals

He jugat a… Spirits of Spring

És possible que un videojoc serveixi per lluitar contra el bullying? Spirits of Spring ho fa.

Aquest videojoc de Minority, disponible només per a sistemes iOS va aparèixer l’octubre de 2014. Explica la història de Chiwatin, un jove nadiu d’una terra meravellosa, i els seus millors amics: un ós i un conill. En aquesta terra meravellosa, es manté un delicat equilibri entre l’hivern, una època on la neu ho cobreix tot i la primavera, una època de l’any rica de colors. I tot gràcies a uns esperits que haurà d’anar recollint al llarg del seu viatge.

2a3a 6a 9a

Però aquest viatge no serà del tot plaent perquè Chiwatin haurà de fer front a uns homes-ocell que no deixaran de molestar-lo i de fer-li la vida impossible. I també haurà de fer front a ell mateix quan haurà de decidir què fer per combatre els homes-ocell.

Tots aquests elements fan que aquest videojoc es converteixi en una bona eina per tractar el tema del bullying: algú que fa passar males estones a d’altres, el sentiment d’inferioritat de l’assetjat, el conflicte interior per trobar la millor solució…

Recomanat per a nens i nenes a partir de 10 anys. Interessant que hi juguin acompanyats d’un adult per poder anar comentant el que va vivint Chiwatin al llarg del videojoc.

Quant a l'autor

Pere Cornellà Canals administrator

Deixeu una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.