perecornella@gmail.com

Google Maps i Google Earth

Ahir vaig fer una sessió per al professorat d’Educació Secundària sobre Google Maps i Google Earth. La veritat és que, en aquests darrers anys, aquestes aplicacions han sofert molts de canvis: tractament de les imatges en 3D, Street View, itineraris, exploració de l’Univers, Mart, la Lluna, enregistrament de viatges… Tot un seguit de possibilitats que animen a fer el xafarder i anar experimentat totes les possibilitats que ofereixen. Val la pena potenciar la curiositat!

Enganxo, aquí sota, la presentació que vaig fer servir i on es mostren algunes de les funcionalitat d’aquestes aplicacions. Al pas que evolucionen, compto que el que trobareu a la presentació quedarà obsolet en ben poc temps 🙁

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *